x

Αναρρίχηση Κάλυμνος 2024

13 Ιούνιος, 2024

Αναρρίχηση Κάλυμνος 2024

Extreme Paths
Small private groups

4-10 August  2024

Γνώρισε την αναρρίχηση.

Βελτίωσε το επίπεδο σου.

Το πρώτο μας ραντεβού θα είναι το Σάββατο 3/8  στις 7 το απόγευμα, για γνωριμία στο Μασούρι https://maps.app.goo.gl/dYyXhjppT7Mto4AY9  

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες από τις 9:00 μέχρι τις 3:00 το απόγευμα και το πρόγραμμα θα είναι ευέλικτο ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεση του γκρουπ.

Στο 7ήμερο αναρρίχησης, η τέταρτη ημέρα 7/8  θα είναι ημέρα αποκατάστασης αλλά  το γκρουπ θα έχει την ευκαιρία για ένα yoga session  σε εξωτερικό χώρο. (περιλαμβάνεται στην τιμή).και θεωρητικό μάθημα και πρακτική σε χειρισμούς αναρρίχησης (κόμποι, ασφάλιση κ.τ.λ.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε την αγαπημένη μας αναρρίχηση.

Η αναρρίχηση είναι μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου, εμπειρίας φύλου, ηλικίας σωματότυπου . Είτε είστε αρχάριος που θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο, είτε έμπειρος αναρριχητής που αναζητά περισσότερη πρόκληση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε την αναρρίχηση και να διασκεδάσετε.

Σε ποιους απευθύνεται?

Απευθύνεται σε άτομα χωρίς πρότερη εμπειρία ή σε άτομα που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν το επίπεδο τους, και όλα αυτά σε έναν αναρριχητικό παράδεισο που συνδυάζει καλοκαιρινές διακοπές και άθληση.

Τι θα μάθουμε?

 • Γνωρίζω και μαθαίνω την σωστή χρήση του αναρριχητικού  εξοπλισμού
 • Ασφάλιση top rope και επικεφαλής
 • Κώδικας επικοινωνίας
 • Πιθανοί κίνδυνοι
 • Ασφαλείς πτώσεις
 • Ειδικοί χειρισμοί
 • Στάση σώματος , κινησιολογία, εργονομία
 • Τεχνικές ,τακτικές κατά την εκτέλεση διαδρομής
 • Προετοιμασία και εκτέλεση διαδρομής
 • Αναρρίχηση επικεφαλής
 • Αναρριχητικοί οδηγοί (Περιγραφή, κατανόηση ,επιλογή πεδίων και διαδρομών)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

400ευρώ p/p

Η τιμή περιλαμβάνει:

 • Εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές αναρρίχησης .
 • Αναρριχητικό εξοπλισμό (σκοινιά, κράνη, μποντριέ κ.τ.λ.)
 • Διευκόλυνση για την μεταφορά στα πεδία
 • Πιστοποιημένους εκπαιδευτές στις πρώτες βοήθειες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Όλοι οι νόμιμοι φόροι

Δεν περιλαμβάνεται

Ότι δεν αναφέρετε παραπάνω

Απαραίτητα

1) Αναρριχητικά παπούτσια/

2) trekking παπούτσια

3) Γυαλιά ηλίου

4) dry feet μπλουζάκι

5) Δεύτερο  μπλουζάκι

6) Αντιανεμικό ή αδιάβροχο

7) Ελαστικό παντελόνι

9)Προσωπικό φαρμακείο

8)Σακίδιο πλάτης

Οι δραστηριότητες μπορεί να ακυρωθούν από την εταιρεία μας σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών και να οριστούν σε άλλη ημερομηνία ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

EXTREMEPATHS

 ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

1. Κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις:

α) Ακύρωση μέχρι σαρανταπέντε (45) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής, πλην.

β) Ακύρωση μέχρι τριανταμία (31) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας: επιστροφή του μισού ποσού της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.

γ) Ακύρωση σε λιγότερες από τριάντα (30) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας παρακράτηση όλου του ποσού .

3. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας της κράτησής σας με υπαιτιότητα της EXTREMEPATHS ή λόγο αντίξοων καιρικών συνθηκών, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποδεχθούν την αλλαγή ημερομηνίας ή να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους λαμβάνοντας πίσω όσα χρήματα έχουν καταβάλλει , χωρίς καμία άλλη αξίωση.

5. Αλλαγή προγράμματος από τους συμμετέχοντες:

Κάθε αλλαγή (ημερομηνία, αριθμός συμμετεχόντων, κ.λπ.) θεωρείται ακύρωση .

Οι γενικοί όροι κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις,  μπορεί να αλλάζουν σε κάποιες δραστηριότητες λόγω κάποιον  ιδιαιτεροτήτων .Σε κάθε μια από αυτές οι εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναφέρει τις αλλαγές των όρων άλλως ισχύουν οι άνωθεν όροι. 

6. Φωτογράφιση – κινηματογράφηση συμμετεχόντων:

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων οι συμμετέχοντες φωτογραφίζονται και κινηματογραφούνται. Το υλικό αυτό αποτελεί ιδιοκτησία της EXTREMEPATHS και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προωθητικές ενέργειές της (έντυπα, ιστοσελίδα, Social media,κ.λ.π). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο προωθητικό υλικό της επιχείρησης θα πρέπει να μας αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας, το αργότερο με το πέρας της δραστηριότητάς σας.

7. Προσωπικά αντικείμενα συμμετεχόντων:

Η EXTREMEPATHS, δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια, καταστροφή, αλλοίωση και οποιαδήποτε άλλη βλάβη συμβεί σε προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ανήκουν στους συμμετέχοντες και φέρουν μαζί τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των δραστηριοτήτων. Η ευθύνη είναι  αποκλειστικά των συμμετεχόντων.

8. Παρά τη χορήγηση του αρτιότερου εξοπλισμού, οι δραστηριότητες στη φύση περιέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος και η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει την   επίγνωση και αποδοχή του κινδύνου αυτού.

9) Η EXTREMEPATHS δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις δραστηριότητές σας. Έχει την υποχρέωση να παρέχει άρτιο, ασφαλή εξοπλισμό και έμπειρους συνοδούς και ασφάλεια αστικής ευθύνης και περιορίζεται μόνο σε αυτό.

10) Κάθε πελάτης μας παραιτείται από οποιαδήποτε τυχόν αξίωση για λογαριασμό του ή για λογαριασμό τρίτων, ποινική ή αστική ευθύνη έναντι της επιχείρησης ή οποιουδήποτε συνεργάτη μας, για αμέλεια ή άλλες ευθύνες σε σχέση με τυχόν ατύχημα (σωματικές βλάβες, θάνατο, κλπ.).

11) Όλες οι δραστηριότητές σας γίνονται υποχρεωτικά με την παρουσία συνεργατών μας για την διασφάλιση της προστασίας σας.

12) Ο πελάτης έχει υποχρέωση να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν την έναρξη της δραστηριότητας.

13) Ο πελάτης οφείλει να αναφέρει όποια προβλήματα υγείας έχει χρόνια ή μη και αν λαμβάνει  κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Extreme Paths,

Πείτε μας περισσότερα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την δική σας περιπέτεια όπως ακριβώς την φαντάζεστε. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό  ή τηλεφωνικά: